Англомовний табір

З 1 по 10 червня у Старицькій ЗОШ І ступеня функціонував англомовний табір. Заняття проводили: Рущак Х.Б., Карвацька М.О., Нікітенко І.В. та Королишин І.М.

/Files/photogallery/732/P6021645.JPG

Впродовж цього часу діти з радістю навчалися на шкільному подвір’ї, спілкувалися з друзями та вчителями. А ще веселіше було це робити англійською мовою! Кожен приміряв на себе роль шкільного режисера, журналіста, поштаря, шоумена, найкращого художника на кульках. Діти вивчили багато нових слів, пограли в ігри, поспівали пісень, влаштували на свіжому повітрі тематичну дискотеку, на якій всі чудово потанцювали та порозважалися!

/Files/photogallery/732/P6011617.JPG

На заняттях діти вивчили національні та державні символи Великобританії, переглянули презентації про визначні місця країни та виготовили стінгазети про видатних людей, символіку країни та корисні продукти харчування.

/Files/photogallery/732/P5311599.JPG

Діти із захопленням переглянули англомовні мультфільми. Заняття у таборі були цікавими не лише для дітей, які вже вивчали англійську, а й для тих, хто тільки почав вивчати іноземну мову.

/Files/photogallery/732/P6021640.JPG

Ми сподіваємося, що знання та навички, які діти здобули в таборі у майбутньому допоможуть їм у вивченні англійської мови.

Дякуємо всім дітям за їхню енергію, життєрадісність та любов до школи, які вони приносили разом з собою кожного дня!

Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.